Startpagina   Help Inloggen Registreren  
ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar ExpeditieRobinson.Net

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar RealityNet.org 's toto

Ga naar dé fansite van Angela Groothuizen

Nu op de chat
Realitynet
Nu online
297 gasten en 2 vaste bezoekers (Micius, Locusta)
Activiteitenagenda
Doe nu mee!
Wie is de Mol? Pool
Doe nu mee!
Wie is de Mol Onderschriften spel
18 januari einde finale
De Medeforummersquiz 2017
Vanaf 5 Februari
Ranking the Forummers
Dit Voorjaar
Wie is de Mol Online 2018
Binnenkort
Nieuwe Realitynet GameNight
Pagina's: [1] 2 3 4 ... 10
 1 
 Gepost op: Vandaag om 02:41:21 
Gestart door Lukie4 - Laatste bericht door Brtdm
Het paard kwam (onbedoeld) even voorbij in aflevering 2. Ik zoek nog naar meer schaaksymbolen. Heeft iemand een (duidelijke) aanvulling, hierop?

Op de achtergrond van het molboekje bij aflevering 1 zijn (verkeers)pionnen te zien.

 2 
 Gepost op: Vandaag om 01:07:37 
Gestart door Lucy - Laatste bericht door Molduck
En ik schrok van D*N  Droevig   Een dikke knuffel  lekker knuffelen

Een dikke knuffel voor D*n   lekker knuffelen

Stoer van je Frank om het te delen  Duimen omhoog!

Morgen zal ik wat uitgebreider naar de antwoorden kijken

 3 
 Gepost op: Vandaag om 00:55:49 
Gestart door Lukie4 - Laatste bericht door Gadoesja
Ik denk dat Jan er heel snel uit zal vliegen. Hij is zo verschrikkelijk druk bezig met regelen en druk doen dat hij veel te weinig tijd besteed aan wat de anderen doen, bv achter zijn rug. Jan kijkt niet achterom. Ik denk dat hij ook weinig kan onthouden zo, hij moet doodmoe zijn elke dag.

 4 
 Gepost op: Vandaag om 00:47:54 
Gestart door Lukie4 - Laatste bericht door Gadoesja
Nee, Ruben is de MOL niet.Ik heb hem definitief weggestreept. Misschien te vroeg? Ik verwacht dat zijn missie is de winnaar te worden. Hij is intelligent, gevoelig, een mensenmens. Dat zou hem op kunnen breken. Ik heb hem niet op duidelijk onmols of mols gedrag kunnen betrappen. Ruben lijkt, net als veel anderen, wat moeite te hebben om te wennen aan het spel. Het is best heftig, dat verhuizen van het ene land naar het andere land, pas 2e afl. kennis maken met de anderen enz. Leek mij oprecht medelijden te hebben met Ron. Hij zal zich wat harder moeten opstellen, anders wordt het moeilijk voor hem het vol te houden.

 5 
 Gepost op: Vandaag om 00:39:28 
Gestart door Lukie4 - Laatste bericht door Gadoesja
Ik kan me ook indenken dat deelnemers weten dat de camera op hun gericht staat. Dan moet je je op een bepaalde manier gedragen wil je niet kritiek van het publiek krijgen (zoals Olcay dat nu krijgt). Zo moet je dan overdreven jammerlijk en geschrokken kijken als je ziet dat Ron uitvalt, terwijl je van binnen springt van vreugde. Ik kan me indenken dat acteurs/actrices zich dan erg theatraal gaan gedragen, zoals Loes doet.


Inderdaad moeilijk jezelf te blijven met de camera voor je neus. Maar toen Ron ROOD kreeg was haar reactie wel erg geacteerd. Dat kan echter liggen aan het feit dat Loes op dat moment denkt; "Gelukkig niet ik". Zo is het spel nu eenmaal. En ja zij is een actrice. Nu lijkt het mij erg moeilijk om in WIDM te acteren zoals je gewend bent. Het kan niet anders dan dat er een stukje van je echte "ik" naar voren komt. In dit spel moet je uitputtend op je hoede en alert zijn. Dan kan het acteren wel eens vergeten worden. Hoop dat jullie begrijpen wat ik bedoel. Overigens is Loes niet mijn MOL, zie haar niet de finale halen.

 6 
 Gepost op: Vandaag om 00:26:09 
Gestart door WIDMJokertje - Laatste bericht door Molduck
Nijkerk

 7 
 Gepost op: Vandaag om 00:26:07 
Gestart door Daisy - Laatste bericht door grasisgroen
met verrassende uitkomsten (behalve dat ene S gewonnen heeft  Wink )

 8 
 Gepost op: Vandaag om 00:26:00 
Gestart door Lucy - Laatste bericht door Fabiann
- Alleen B&W had de problemen van de groothandel goed Bravo! en ook mijn ouders trouwens Bravo! Ik dacht toch echt dat ik in mei/juni wel ergens had gemopperd over de groothandel?
Klopt, wel meer hadden deze goed hoor. Volmondig Ja

Citaat
En niemand weet dat ik Sheldon echt geweldig vind Grin
Jawel hoor! Grin

Citaat
maar blijkbaar dacht niemand aan het hele grote grand dessert wat ik zou willen
Jawel hoor! Joehoooeee

En ik schrok van D*N  Droevig   Een dikke knuffel  lekker knuffelen
Ja, inderdaad! Droevig lekker knuffelen

----


1. Wat was jouw hoogtepunt van 2017? Duimen omhoog!
In de vorige forummersquiz kondigde ik al aan dat er mogelijk een nieuwe baan voor mij in het vat zat en zo geschiedde inderdaad. 6 van jullie wisten dit! Hans en Miek zaten weliswaar dichtbij, maar in Athene ben ik nog nooit geweest.

2. Wat was jouw dieptepunt van 2017? Duimen omlaag
Dit was duidelijk een lastige om aan mij te koppelen, niemand had deze goed. Nadat ik in mijn nieuwe functie begon, verkeerde ik de eerste paar maanden in een periode van onzekerheid (heb ik wel de juiste keuze gemaakt?) en onwennigheid (wat zijn mijn verantwoordelijkheden en welke rol moet ik pakken?).

3. Wat was jouw forumhoogtepunt van 2017? Bravo!
Nee helaas LdH, ik heb nog nooit een van mijn medeforummers ontmoet in het echte leven.
Dit moest natuurlijk iets met het RN Songfestival zijn. Maar het is natuurlijk het allerleukst wanneer je tot 5 keer toe een PM krijgt waarin douze points aan je liedje wordt gegeven door muziekliefhebbers Duncton, grasisgroen, hulpdakdekker, Lukie4 en Starlight!

4. Wat is jouw favoriete Relaxhoek-topic? zingen
Ook het antwoord op deze vraag moest natuurlijk muziekgerelateerd zijn. De meesten dachten dat 'Het welke muziek luister je nu-topic' mijn favoriet is. Bijna goed! Top of Flop vind ik alleen net even iets leuker omdat er een spelcomponent in zit. Niemand had dit goed...

5. Wat was jouw sportmoment van 2017? cheerleader
Ik volg zo weinig sport dat sportmomenten mij amper interesseren of bijblijven. Het was niet iets met een fiets, hoewel ik wel elke dag naar mijn werk fiets. Ook ben ik absoluut geen fan van voetbal, ik vind het een van de meest overgewaardeerde sporten. Nee allemaal fout, dit was het slenteren door Madrid, Rome, Florence en Brussel. Alleen Dennis, Miek en Starlight hadden dit goed.

6. Welk karakter van Harry Potter zou je willen zijn en waarom?
Loena is ook een leuk karakter, maar vroeger was ik echt verliefd op Cho en ja, later dus ook op Carlo en eigenlijk ook op Fleur en die Bulgaar, hoe heet ie ook al weer... Viktor! Eigenlijk blijft De Vuurbeker een van mijn favorieten. Maar goed, uiteindelijk voor de quiz gekozen voor Cho, omdat ze ook zo lief en schattig is.

7. Wat is jouw favoriete fictieve personage? Hilarisch
Phil Dunphy is gewoon een held. Gewoonweg hilarisch. 6 van jullie hadden deze goed bij mij!

8. Wat was jouw favoriete televisieprogramma toen je kind was? Love
Natuurlijk een onmogelijke vraag, met oneindig veel keuzemogelijkheden. Uiteindelijk hebben alleen LdH en Miek goed gegokt (?). Tom & Jerry heb ik gewoon heel veel goede herinneringen aan. Die aflevering met die heks, oh en die ene dat Tom naar de hemel gaat, oh wat vond ik die eng vroeger en natuurlijk dť film, prachtig jeugdsentiment. Maar Budgy de Kleine Helikopter is een goed tweede overigens.

9. Met welke bekende Nederlander als buur zou jij absoluut overwegen om te gaan verhuizen en waarom? bwaaaaaaaah...
Gerard of Gordon als buur lijkt me wel om te gieren. Maar wie ik absoluut niet naast mij wil hebben is dus Lange Frans. Alleen Miek, Nieky en Robbie hadden dit goed.

10. Als een topkok jou zou verrassen op je verjaardag, wat zou hij/zij dan maken? schijnheiligerd
Het verbaast mij dat niemand deze goed heeft. Ik heb in het topic gevraagd of dit een strikvraag was. Alleen B&W, Daisy en Frank zaten warm! Paella moest ik maar eens gaan proberen...

11. Wat is jouw blonde moment van 2017? beetje blond
Deze was natuurlijk heel gemeen. Ik kon even niks bedenken, dus ik dacht, laat ik de vraag letterlijk nemen. Niemand koppelde dit antwoord aan mij...

12. Wat is het verste land waar je ooit bent geweest? super smiley
Dit was de makkelijkste vraag, een beetje puzzelen en je komt erachter dat USA mijn meest verre bestemming is geweest. Bijna iedereen had dit juist!

----


Winnaar van de wiekentmijhetbeste-award met 6 punten is Dennis! Bravo!

Verder blijk ik zelf Starlight het beste te kennen (9 goede antwoorden). Snappie?
Van Molcrazy wist ik alleen dat Samson zijn favoriete fictieve personage is.

 9 
 Gepost op: Vandaag om 00:25:01 
Gestart door Lukie4 - Laatste bericht door Gadoesja
Ik ben het niet eens met wat gezegd wordt, dat hij op Klaas/Thomas zou lijken qua Molgedrag. Feit is dat de Mol nu niet zoveel hoeft te doen en ik denk dat de Mol zichzelf daarom ook niet in de kaart laat spelen en het oprecht rustig aandoet.Voor wat het waard is; Emilio doet mij denken aan John van Eerd. Dat gegniffel af en toe en dat onhandige gezwaai met zijn armen. Hij kijkt best wel wat binnenpretjes te hebben.

 10 
 Gepost op: Vandaag om 00:24:55 
Gestart door Lucy - Laatste bericht door Nieky
Wauw wat een monsterscore Starlight! Gefeliciteerd  Bravo!

Het ziek zijn heeft me inderdaad geholpen bij poule B. Had ik opeens tijd voor. Wel heel lang gedacht over wie naar Athene was geweest. Was voor zowel vraag 1 als 12 essentieel bij mij.

Poule A te snel gedaan. Het is wel een terugkerend patroon dat ik 1 van beide poules faal Hilarisch

Toen ik ging zoeken zag ik ook veel van mn eigen antwoorden terugkomen. Die waren dus te vinden. Zelfs op vragen als wie je niet als buurman wilt hebben :p

Maar eerlijk is eerlijk, zelfs met veel tijd voor poule A had ik de score van starlight nooit gehaald. Dus dik en dik verdiende winnaar!

Morgen even de antwoorden doornemen. Nu weer proberen te slapen

Pagina's: [1] 2 3 4 ... 10
ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.32 seconden met 17 queries.